Bijeenkomst bereikbaarheid GO voor bedrijven

Foto: Gemeente Goeree-Overflakkee

De Haringvlietbrug en Heinenoordtunnel zijn een doorn in het oog als het gaat om bereikbaarheid. En daar gaat nog veel mee gebeuren.

De komende tijd staan er veel werkzaamheden op de planning voor deze verbindingen. Zowel de brug als de tunnel zijn volgend jaar meerdere weken dicht voor renovatiewerkzaamheden. Het is dan niet te voorkomen dat Goeree-Overflakkee slecht te bereiken is. Niet alleen voor inwoners, maar ook voor bezoekers, leveranciers en klanten.

Zuid-Holland Bereikbaar is van mening dat we samen de hinder zo veel mogelijk kunnen beperken. Zo kan ervoor gezorgd worden dat het eiland zo goed mogelijk leefbaar en bereikbaar blijft. Ze nodigen daarom bedrijven uit om in gesprek te gaan over dit onderwerp. Ze willen praten over bereikbaarheid van het eiland op de korte én lange termijn.

Bijeenkomst

Dat willen ze doen tijdens een bijeenkomst in de Beroepscampus in Sommelsdijk. Deze bijeenkomst staat gepland voor dinsdag 13 december van 16.30 tot 18.00 uur. Vooraf aanmelden is verplicht, dat kan via de website van de organisatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen