Projecten krijgen cheque van Windfonds Krammer

Foto: Windpark Krammer

Op donderdag 28 september ontvingen de vertegenwoordigers van vier projecten op het eiland hun cheque van Windfonds Krammer.

Voor de gelegenheid waren ze uitgenodigd bij Windpark Krammer. Voorzitter Henk Gravestein van het Windfonds heette hen welkom en sprak uit hoe blij hij was met deze projecten. “Wat mooi dat we deze vier projecten kunnen ondersteunen. Dit is precies waar het windfonds voor is bedoeld. Windpark Krammer is van en voor de regio. We vinden het belangrijk dat de omgeving meeprofiteert van Windpark Krammer. Met deze vier projecten is dat opnieuw gelukt.”

De projecten

Het gaat om vier projecten op het eiland. Met de bijdrage van Windfonds Krammer worden deze gerealiseerd. Het gaat om de volgende projecten:

  • CBS de Bron in Oude-Tonge: € 20.000,- voor het verduurzamen van het schoolplein.
  • Ebbe & Vloed in Oude-Tonge: € 11.000,- voor de aanschaf van een duofiets.
  • OBS de Pannebakker in Nieuwe-Tonge: € 20.000 euro voor het verduurzamen van het schoolplein.
  • Natuur- & Landschapsbescherming Goeree-Overflakkee (NLGO): € 4.370,- voor het realiseren van bijenhotels en de aanschaf van duurzaam gereedschap.

Nieuwe projecten

Windfonds Krammer is altijd op zoek naar goede projecten om te kunnen ondersteunen. Dus heb jij een goed plan rondom welzijn, cultuur of natuur & milieu? En valt het plan binnen de postcodegebieden 4310, 4311,4675, 3244, 3255 of de directe omgeving? Neem dan een kijkje www.windfondskrammer.nl. Wie weet ben jij de volgende die zo’n mooi bedrag ontvangt om het project te realiseren. De deadline voor indienen is jaarlijks uiterlijk 1 oktober en 1 april.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen