Het veelzijdige SRGO werft collega’s met collega’s

Foto: SRGO

Stichting Sport en Recreatie Goeree-Overflakkee (SRGO) presenteerde onlangs haar interne wervingscampagne. Maar vanaf nu kom je de medewerkers overal tegen op het eiland. Zowel online als offline.

Vol trots presenteren de medewerkers hun werk en zijn zij op zoek naar collega’s. Met zeven accommodaties op het eiland is het divers werk met diverse mensen. Van zwembaden tot dorpshuizen en van sporthallen tot zalen. Er is van alles was. En dus zijn er ook werkzaamheden die bij die veelzijdigheid passen.

Divers SRGO

“Veel diverser dan bij SRGO ga je het niet vinden,” zegt directeur Lesly Wolters. De jonge en sportieve organisatie wil graag de agenda weer helemaal invullen. Dat geldt voor de baden, hallen en zalen. En daar zijn flink wat mensen voor nodig. “De arbeidsmarkt is krap, maar als je van baan wilt wisselen, is dit het moment.”

En in tijden waarin overal om mensen wordt gevraagd, moet je met een unieke campagne komen. De SRGO zet daarom de aanwezige werknemers is om zichzelf én SRGO te presenteren. “Wie beter dan onze eigen collega’s kunnen vertellen waarom het leuk werk is?,” gaat Lesly verder. “Op persoonlijke wijze nodigen we alle geïnteresseerden uit om een open sollicitatie te doen bij ons. Geen vacatures, maar we gaan talenten koppelen aan werkvelden. Heb je bijvoorbeeld een talent voor het overbrengen van kennis en houd je van zwemmen? Wellicht kun je dan, met training, zwemonderwijzer worden bij ons. Het is maar een voorbeeld, maar er kan heel veel.”

Spot de medewerkers

Houd de omgeving dus goed in de gaten en spot de SRGO medewerkers. Je wint er niets mee als je ze ziet, maar wie weet inspireert het om te solliciteren. Heb je geen zin om te wachten tot je de campagne tegenkomt? Kijk dan voor meer informatie op de website www.srgowerkt.nl.

Cookieinstellingen