Winteractie Ouddorp Centrum gaat weer van start!

Foto: Pixabay

Op vrijdag 10 december gaat de winteractie van Ouddorp Centrum weer van start. Tot en met 22 januari kun je zegels sparen en plakken voor prachtige prijzen!

Er worden dit jaar maar liefst 170 prijzen weggegeven. Je maakt kans op een prijs bij inlevering van een volle spaarkaart. Onder de prijzen zijn maar liefst drie cadeaubonnen van 100 euro. Deze is te besteden bij alle ondernemers in Ouddorp Centrum.

De jaarlijkse winteractie wordt georganiseerd door alle ondernemers in het centrum van Ouddorp. Dit doen ze samen met Plein 215 en de Vrienden van de BIZ. Het is een bedankje naar de loyaliteit van de klanten. Zeker de afgelopen jaren is gebleken hoe belangrijk het is om lokaal te blijven kopen. Met deze actie willen de ondernemers de klanten ook in de wintermaanden blijven stimuleren om lokaal te kopen.

Prijzen en sponsoren

Elke week zijn er tien cadeaubonnen van 20 euro te winnen die bij alle deelnemende ondernemers in te leveren zijn. Daarnaast zijn er leuke cadeaus of bonnen te winnen voor specifieke winkels. Deze ondernemers stellen wekelijks ook een extra prijs beschikbaar voor de winteractie. Op de sociale media van Ouddorp Centrum is elke week een overzicht te vinden van de winnaars.

De actie

De deelnemende ondernemers zijn heel makkelijk te herkennen aan de posters. Bij de winkels en de horeca ontvang je rode zegels. De supermarkten geven groene zegels uit. Bij elke besteden van 10 euro ontvang je één zegel. Je krijgt maximaal 20 zegels per aankoop. De zegels plak je op de spaarkaart, die zijn op te halen bij deelnemende ondernemers. De volle kaarten kunnen ingeleverd worden bij de Bruna, In de Keulse Pot of bij het VVV Inspiratiepunt.

Cookieinstellingen