Adviesgroep De Vogel beste advieskantoor 2021

Foto: PR Adviesgroep De Vogel

Adviesgroep De Vogel is benoemd tot het beste advieskantoor van Nederland in de wedstrijd van 2021. Wat een prachtige prijs!

Eerder dit jaar riep een vakjury het bedrijf al uit tot het beste advieskantoor van Zuid-Holland. Dat leverde automatisch een ticket op naar de halve finale. Uit alle provincie-winnaars verkoos de vakjury de top 3. Dat waren Boudesteijn Hypotheken en Verzekeringen (Genemuiden), Kok Advies (Amstelveen) en onze eigen De Vogel. Deze financiële advieskantoren verdienden daarmee een plek in de landelijke finale.

Tijdens het online event koos het online publiek de uiteindelijke winnaar: Adviesgroep De Vogel. Zij mogen zich een jaar lang het beste advieskantoor van Nederland noemen. Een mooi begin van hun jubileumjaar. Het bedrijf bestaat dit jaar namelijk 70 jaar!

Eervolle prijs

Directeuren Jan Peter Robijn en Leon van den Nieuwendijk glunderden van trots bij het horen van het nieuws. “Zo’n eervolle onderscheiding is natuurlijk prachtig,” laat Robijn weten. “De erkenning vanuit de branche, voor onze dienstverlening, ons ambacht, is natuurlijk geweldig. Maar vooral ook de waardering en steun van onze klanten en partners. Er is tijdens de finale massaal op ons kantoor gestemd. Dit allemaal en de leuke reacties en felicitaties zijn overweldigend en hartverwarmend. Ik vond het in de aanloop naar de finale zo mooi om te zien dat de trots van het team groeide. Dat is nu bekroond, wauw!”

Lof van de jury

De Advies Awards zijn om twee redenen ingesteld. Ten eerste is dat om financieel dienstverleners in het spotlicht te zetten. En ten tweede om de relevantie van het adviesvak te onderstrepen. Na afloop van de finale prees juryvoorzitter Richard Meinders de aanpak van De Vogel. “Het was een spannende finale met drie aan elkaar gewaagde finalisten. Maar De Vogel kwam eruit als een terechte winnaar. Zeventig jaar ervaring in combinatie met lokale betrokkenheid. Dat is een ijzersterke combinatie gebleken.”

Van verzekeringsadviseur naar vitaliteitsadviseur

De afgelopen jaren ontwikkelde Adviesgroep De Vogel onder andere een nieuw concept, gericht op vitaliteit. “We richten ons al jaren op de zorgverzekering en inzetbaarheid van ondernemers en personeel,” legt Robijn uit. “Op onze afdeling Zorg & Inkomen verschuift onze rol van verzekeringsadviseur naar vitaliteitsadviseur. Want gezonde keuzes, meer bewegen, maakt blijer en gelukkiger. Het geeft je meer energie. Toch is dat een grote uitdaging. Daarom investeerden wij in ons nieuwe concept ‘fitr’.”

Dat is een duwtje in de rug voor particulieren, ondernemers en bedrijven. “We brengen hen op die manier in beweging en laten hen gezonde keuzes maken. En dat op zo’n manier dat ze het ook volhouden.”