Koop je Moederdagcadeau bij lokale ondernemers!

Foto: Nieuws.nl

Op zondag 9 mei is het alweer Moederdag. De perfecte dag om die lieve moeder weer eens in de watten te leggen.

Door Sam Fish

Dat kan natuurlijk op verschillende manieren. Je kunt haar meenemen naar het terras, in de hoop dat het goed weer is. Je kunt een maaltijd bestellen bij de lokale horeca. Je kunt zelf iets maken om aan haar te geven waaruit blijkt hoe zeer je haar waardeert. En je kunt natuurlijk een cadeautje kopen waar ze enorm blij van wordt. Misschien houdt ze wel enorm van bloemen.

Maar wat je ook doet. Probeer het lokaal te krijgen. De ondernemers hebben het al een jaar erg zwaar door de coronacrisis. De extra Moederdagaankopen kunnen ze dan ook goed gebruiken. Want waarom zou je het online bestellen als je het bij een winkelier om de hoek kunt halen? Dan weet je in ieder geval zeker dat je het op tijd in huis hebt. Dat geldt overigens ook voor de bloemen. Er zijn bloemisten op het eiland die op Moederdag gewoon een prachtige bos kunnen thuisbezorgen!

Dus wat je ook doet, koop lokaal en steun de ondernemers op het eiland. En wil je écht iets heel bijzonders doen voor je moeder? Check dan onderstaande actie van Zeehondenopvang A Seal!

Reminder!

MOEDERDAGACTIE – WIN EEN VRIJLATING

Doe mee, win én beleef samen met je moeder een unieke en…

Geplaatst door A Seal Stellendam op Woensdag 28 april 2021