Snackcorner Sommelsdijk verhuist naar de overkant

Foto: Snackcorner Sommelsdijk

Het nieuwe jaar brengt vernieuwing voor de medewerkers, en klanten, van Snackcorner Sommelsdijk. Ze verhuizen naar de overkant!

Door Sam Fish

Wat begon als een snackwagen, groeide uit tot een vaste locatie op de parkeerplaats aan de Prinsessenlaan. Dertien jaar lang kon je er terecht voor een lekker patatje met een snack. Wat drinken, of een lekker ijsje kon er ook nog wel bij. Maar er staat een verandering te wachten. De Snackcorner moet verhuizen.

Werkzaamheden

Al weken wordt er volop gewerkt aan de Prinsessenlaan. Er worden aardig wat nieuwe huizen gebouwd. En tot nu toe heeft de Snackcorner daar geen problemen mee gehad. Maar de volgende stap van de nieuwe huizen is het terrein waar verzorgingstehuis De Goede Ree ooit stond. Jaren geleden is dat afgebroken en er komt een nieuwe woonwijk te staan.

De bouw daarvan heeft even op zich laten wachten, maar het begin is nu dus in zicht. En als dat eenmaal gaat gebeuren, dan kan de Snackcorner daar beter niet blijven staan. Het bouwverkeer, de spullen, het puin, het moet dan allemaal langs de snackcorner. Maar er wordt ook een stuk afgezet en dan kan de klant niet meer bij de patatzaak terecht. En dat wil natuurlijk niemand.

De overkant

De Snackcorner moet daarom verhuizen, maar wees niet bang, ze hoeven niet heel ver weg. Ze verhuizen namelijk naar de overkant van de straat. Ze komen dan te staan op de parkeerplaats van de Vlasakker. Letterlijk aan de overkant dus.

“Op dinsdag 22 december draaien wij onze laatste dienst op onze huidige plaats,” laat het team weten. “Op 4 januari starten wij op onze nieuwe locatie aan de overkant. Graag heten wij u na de kerstdagen en jaarwisseling van harte welkom op onze nieuwe plek.”

Kom je dus op de hoek bij de Prinsessenlaan en staat de Snackcorner er niet? Draai je dan even om, dan zie je het zo staan!