Help Faunapark Flakkee de winter door

Foto: Sam Fish

Het houdt maar niet op voor Faunapark Flakkee. Begin dit jaar moest het park dicht vanwege een storm. Toen kwam een week later de eerste lockdown en nu zijn ze weer de klos.

Door Sam Fish

Geen bezoekers in het park, betekent automatisch geen inkomsten. En geen inkomsten betekent geen voer voor de dieren. Daarom doet het Faunapark een oproep; help het park de winter door.

Adopteeractie

In de eerste lockdown startte parkeigenaresse Petra Blokker een adopteeractie. Voor diverse bedragen kon je een dier naar keuze ‘adopteren’. Deze kwam niet in je achtertuin te staan, maar je zorgde op die manier wel voor voer. En hoe hoger het adoptiebedrag, hoe meer je er zelf voor terugkreeg.

Op die manier heeft het park het hoofd boven water kunnen houden en de dieren kunnen voeren. Maar met een derde sluiting van het park binnen een jaar wordt het toch erg krap.

Doneer nu

Maar Petra staat er niet alleen voor. De 12-jarige Anouk is namelijk ook een inzamelingsactie gestart en die loopt als een trein! Er is inmiddels al bijna 7000 euro opgehaald om het park te redden. Maar er is nog veel meer nodig om voor de dieren te kunnen zorgen deze winter.

Kun jij een steentje bijdragen en het park door deze lockdown slepen? Kijk dan hoe je kunt doneren via deze link. Uiteraard kun je ook via de website van het Faunapark nog steeds een donatie doen.