Slecht nieuws, Bij Elles sluit binnenkort haar deuren

Foto:

De coronacrisis hakt er bij iedereen op een andere manier in. Mentaal, fysiek, economisch. Helaas geldt dat ook voor ondernemers.

Door Sam Fish

“Het is jammer maar waar, na vijf fantastische jaren aan de Nieuwstraat gaat het Bij Elles-restaurant sluiten,” schrijft Elles Hagens op Facebook. Het is voor Elles en Karin niet meer te doen op deze manier en dus is het einde in zicht.

“Wat hebben we genoten van al die lieve, leuke en gezellige klanten die we hebben mogen ontvangen. Door de jaren zijn jullie eigenlijk meer vrienden geworden,” klinkt het emotionele bericht. “We zullen jullie ontzettend missen.”

Toekomst

Maar dat het restaurant haar deuren sluit, betekent niet dat dit het einde is van Bij Elles. “Eten koken is én blijft mijn grote passie,” gaat ze verder. “Daarom gaat Bij Elles door als cateraar. Je kunt nog steeds bij mij terecht voor de heerlijkste gerechtjes, hapjes, high tea’s en taarten. Alles natuurlijk met liefde vers gemaakt, met lokale en eerlijke ingrediënten.”

De laatste dagen

Het is dus niet 100 procent gedaan met al dat lekkere eten. Plus, de laatste openingsdagen zijn pas op vrijdag en zaterdag 11 en 12 december. Daarna is het echt einde verhaal zoals we het nu kennen. Maar afscheid nemen hoeft niet echt. Het interieur gaat namelijk ook de verkoop in. Zo kun je dus een stukje Bij Elles gewoon in huis halen. “Het was met recht een avontuur, op naar het volgende,” aldus Elles.

💥Newsflash💥

Bij Elles sluit haar deuren… maar opent een raam! Ja, het is jammer maar waar, na vijf fantastische jaren…

Geplaatst door Bij Elles op Donderdag 26 november 2020