Container vol cake afgeleverd bij het ziekenhuis

Foto: PR CuraMare

Bij het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis in Dirksland werd donderdagochtend 26 november wel iets heel bijzonders afgeleverd. Een container vol cake!

Het was die dag de dag van de cake en dat werdwel heel letterlijk genomen. Bouwbedrijf Boogert loste de bouwcontainer vol marsepeincakes voor de medewerkers. “Dit doen we om onze waardering te uiten richting de zorgsector,” vertelt Hans Boogert, directeur van het bedrijf. “We leven tenslotte nog steeds in heftige tijden.”

1100 cakes

In de bouwcontainer zitten maar liefst 1100 verse cakes. Deze werden met een vrachtwagen afgeleverd bij de hoofdingang van het ziekenhuis. De container moest vervolgens met een hijskraan op het terrein getakeld worden.

De cakes werden speciaal voor deze actie gemaakt door Bakker Bouman uit Oosterland. Mariska Shekary is lid van de raad van bestuur binnen CuraMare. Het was aan haar de eer om samen met een aantal andere verpleegkundigen de lekkernijen in ontvangst te nemen. “Op jullie kunnen we bouwen,” zei Boogert trots bij de overhandiging. Dezelfde woorden die ook op de cakes staan.