Prachtige JMK-cheque voor Dierenambulance

Foto: PR Jouw Marktkraam Middelharnis

Een prachtige cheque overhandiging in Middelharnis. Daar gaf Viktor Kauffman van Jouw Marktkraam maar liefst 250 euro aan medewerkers van de dierenambulance.

Het geld van de cheque komt vanuit de goede doelen kraam. “Huurders laten soms onverkochte spullen achter. Deze worden vanuit de goede doelen kraam verkocht. Zo brengen ze vaak nog een mooi bedrag op voor goede doelen,” legt Viktor uit.

Dierenambulance

“Dierenambulance Zuid-Holland is onderdeel van de keten die dierennoodhulp de Dierenbescherming. Die bestaat uit een dienst waarbij dieren worden getransporteerd en eerste hulp krijgen. Uiteraard alleen als dit nodig is en alles zonder winstoogmerk,” zo vertellen de vrijwilligers.

Met deze 250 euro van Jouw Marktkraam Middelharnis kunnen ze dus weer dieren helpen.

Concept Jouw Marktkraam

“Heb je een (web)shop en een overschot aan gloednieuwe items? Puilen jouw kasten uit met spullen die te mooi zijn om zomaar weg te doen, maar die je eigenlijk niet meer gebruikt? Of ben je een creatieve doe-het-zelver met bijzondere DIY-producten? Bij Jouw Marktkraam verkoop je je producten aan heel Nederland. En de opbrengst, die is voor jou. Op deze manier brengen we veel unieke spullen bij elkaar. Een winkel om gezellig te snuffelen dus,” aldus de organisatie.