Ook Albert Heijn Sommelsdijk terug naar oude tijden

Foto: Sam Fish

Nog heel even en dan is het seniorenuurtje bij de Albert Heijn in Sommelsdijk verleden tijd. Vanaf maandag 27 juli gaat de supermarkt terug naar de oude tijden.

Door Sam Fish

“We willen zoveel mogelijk terug naar het oude, mits dat veilig kan natuurlijk,” laten ze weten. Onderdeel daarvan is ook dat de karretjes weer vast staan. Je hebt dus weer een winkelwagenmuntje nodig om een karretje te pakken.

Mandjes

Binnenkort komen ook de mandjes weer terug. Daarvoor is het nog heel even wachten op een tweede schoonmaakstation. Die komt aan het einde van deze week. Het blijft dan ook gewoon de bedoeling dat iedereen een mandje of karretje mee de winkel in neemt. Ook is het belangrijk dat deze gedesinfecteerd wordt voor gebruik.

Dat kan met de spullen van de schoonmaakstations, zowel buiten bij de karretjes als bij de ingang van de winkel.

Openingstijden

Vanaf maandag 27 juli gelden dus weer de oude openingstijden. Je kunt dan boodschappen doen van 8.00 tot 21.00 uur. En voor de ouderen; stressen is niet nodig! Elke ochtend tussen 8.00 en 9.00 en ’s avonds tussen 20.00 en 21.00 uur is het ook rustig. En rond etenstijd is ook een goed moment om de supermarkt in te duiken. “Ze zijn dus nog gewoon hartstikke welkom.”