Doe mee, doe goed, steun de lokale ondernemers!

Foto: Eilandmarketing

Het corona-virus vraagt en eist veel van iedereen. Ook voor de lokale detailhandel en horeca zijn het pittige tijden. Een moeilijke tijd dwingt tot extra creativiteit.

FOGO, Paulina.nu en Eilandmarketing Goeree-Overflakkee slaan daarom de handen ineen. Samen komen zij in actie met een gezamenlijk initiatief; De DoeGoed Actie. Deze actie is in korte tijd gerealiseerd door Eilandmarketing, Xsarus en DINK.

De DoeGoed Actie is in het leven geroepen om enerzijds de lokale winkeliers en horeca een impuls te geven. Aan de andere kant draagt iedereen zo een steentje bij aan een lokale zorgbestemming die dat hard kan gebruiken.

DoeGoedbon

Deze maand kan van tientallen winkels en horecazaken op het eiland een DoeGoedbon gekocht worden. Dit kan allemaal via www.eilandshoppen.nl. Deze cadeaubon is leuk om te kopen als cadeau voor een ander, of voor jezelf!

Met deze actie kan iedereen op het eiland zijn of haar favoriete winkel of horecazaak helpen. En je steunt ook meteen nog even het goede doel! Want van het aankoopbedrag, doneert de ondernemer rechtstreeks 10 procent aan het goede doel. En dat terwijl de koper zelf het volledige bedrag kan besteden! De cadeaubon is al verkrijgbaar vanaf € 5,- en is een jaar geldig.

Eilandshoppen.nl

Op de website van http://www.eilandshoppen.nleilandshoppen.nl staat een overzicht van alle winkels en horecazaken die meedoen aan de DoeGoed Actie. De cadeaubon wordt online gekocht en vervolgens per e-mail verstuurd. De bon kan dan in geprinte vorm of aantoonbaar op een mobiel worden gespendeerd.

Supporter

Ook veel ondernemers op het eiland sturen deze actie. Door direct financieel bij te dragen of door bijvoorbeeld cadeaubonnen te kopen voor hun medewerkers. Om ook hen in deze tijden een hart onder de riem te steken. Een overzicht van al deze supporters is ook te vinden op de website.

Goed doel

Zoals gezegd zit er ook een goed doel vast aan de DoeGoed Actie. Deze wordt in de eerste week van juni bekent gemaakt door Paulina.nu. Ook wordt dan de hoogte van het verzamelde bedrag bekend gemaakt.