Gratis corona-webinar voor lokale ondernemers op GO

Foto: Image by StartupStockPhotos from Pixabay

Peter Stip is Business Coach en gaat zich inzetten voor de lokale ondernemers op Goeree-Overflakkee. Hij doet dit met een gratis webinar.

De webinar op woensdag 15 april is tevens de lancering van zijn coachingspraktijk. En de webinar waarmee hij de lokale ondernemers gaat helpen is er een voor alle MKB-ondernemers op het eiland. Met ’11 stappen om de corona-crisis te overleven, én er beter uit te komen’ hoopt hij hen te helpen.

Peter Stip

Peter komt niet zomaar om de hoek kijken. Hij heeft jarenlange ervaring als ondernemer en CEO van een handelsonderneming. Ook is hij gecertificeerd communicatietrainer. Hij is gecertificeerd business coach bij de franchiseformule ActionCOACH. Zij zijn al 26 jaar actief in coaching van MKB-ondernemers.

Hulp van een business coach

In zowel goede als minder goede tijden kan de samenwerking met een business coach ondernemers vooruit helpen. De crisis legt een enorme druk op ondernemers. Het is dan ook niet raar dat velen met de handen in het haar zitten. Want hoe moet het nu verder?

Webinar

In de webinar zal Stip praktische handvatten geven om ondernemers zo goed mogelijk te laten overleven. Ook wordt behandeld hoe zij zich kunnen voorbereiden op de periode ná corona.

Ondernemers die deel willen nemen aan de webinar kunnen zich gratis aanmelden via deze link. Om hen meteen hulp te bieden biedt Peter vijf ondernemers per week een gratis crisis-coaching gesprek aan.

ActionCOACH

Zoals eerder benoemd is Stip aangesloten bij ActionCOACH. Dat is een wereldwijd netwerk van bijna 1000 coaches in meer dan 70 landen. Ze zijn gespecialiseerd in het verbeteren van MKB-bedrijven door coaching van de ondernemer en het team.

Peter Stip ziet veel kansen voor business coaching in Zuid-Holland en Zeeland. “Met name het midden- en kleinbedrijf heeft behoefte aan praktische kennis over het ‘runnen’ van een onderneming. ActionCOACH kan deze bedrijven helpen te professionaliseren en winstgevend te groeien.”

De ActionCOACH methodiek is vernieuwend, praktisch en resultaatgericht. Met krachtige doch eenvoudige strategieën op het gebied van sales, marketing, bedrijfssystemen en teambuilding worden indrukwekkende verbeteringen gerealiseerd in omzet en winst. Het ultieme doel is ondernemers te begeleiden bij het creëren van een winstgevend bedrijf dat ook zonder hun dagelijkse aanwezigheid werkt.