Steun de lokale horeca en laat eten bezorgen

Foto: PR SteunLokaleHoreca.nl

De horeca heeft het zwaar op dit moment. Tot 6 april mogen ze niet open voor bezoekers en op dinsdag 31 maart wordt er gekeken of die maatregel verlengd wordt.

Om onze lokale ondernemers niet te laten vallen is het aan de inwoners van Goeree-Overflakkee om hen te helpen. Want de lokale horecaondernemers zijn creatief en hebben zo hun eigen acties opgezet.

Er worden heerlijke gerechten thuisbezorgd of klanten kunnen deze ophalen bij het restaurant. Maar niet iedereen is ervan op de hoogte welke restaurants of snackbars een oplossing hebben gevonden voor de maatregel. De nieuwe website SteunLokaleHoreca.nl brengt alle tijdelijke bezorg- en afhaallocaties op Goeree-Overflakkee in kaart.

Aanbod

Het aanbod op de website is groot. Er staat inmiddels meer dan veertig Flakkeese horecazaken op. Zij kunnen zich gratis aanmelden op de website. En als ze daar dan toch zijn kunnen ze direct een menukaart achterlaten of een link naar hun eigen website. Op deze manier kun je over het hele eiland nog gewoon pizza, broodjes, pasta’s, snacks, maaltijdschotels en nog veel meer bestellen!

Trek?

We kunnen het ons goed voorstellen dat je trek hebt gekregen van dit goede nieuws. Er is dan ook voor iedereen wel wat lekkers te bestellen. Kijk voor het volledige aanbod op www.steunlokalehoreca.nl. Kies daar je woonplaats en ontdek alle afhaal- en bezorgmogelijkheden in de buurt. Misschien ontdek je wel je nieuwe favoriete adresje. Voor vanavond hoef je in ieder geval niet zelf te koken.

wil je niets missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!