Voor Hetzelfde Geld woon je in Middelharnis

Foto: Google Streetview

In het RTL4-programma ‘Voor hetzelfde geld’ gaan stellen opzoek naar een woning in dezelfde prijsklasse, maar in een totaal andere omgeving. Zo ook op dinsdagavond 28 juni.

Door Sam Fish

Deze week zijn daar Faris (26) en Ishani (24) uit Den Haag. Ze willen weg uit de grote stad en een gezinnetje stichting in Zeeland. Daar hebben ze natuurlijk wel genoeg kamers voor nodig. Daar komt ook nog bij dat Ishani na een heftig ongeluk behoefte heeft aan rust. Gaan ze dat vinden in Zeeland?

Het stel krijgt vier woningen voorgeschoteld waaruit ze mogen kiezen. Tijdens deze aflevering werd het een huis in Middelharnis voorgesteld. Niet in Zeeland, maar dichtbij genoeg. Het stel wil zelf naar Zeeland, vooral omdat daar de huizenprijzen een stuk gunstiger zijn. En daarnaast woont ook Ishani’s familie daar.

Wensen en eisen

Faris en Ishani hebben besloten om Den Haag te verlaten om zich zo op hun toekomst te richten. Ze hebben hiervoor maximaal drie ton beschikbaar. Dan hebben ze nog een klein budget over voor een eventuele verbouwing. Van dat geld willen ze minimaal drie slaapkamers, een tuin en geen klushuis. Hooguit een likje verf, maar veel meer niet. Belangrijk is ook de rust.

Met die eisen zijn de makelaars van het programma aan de slag gegaan. Zij hebben vier huizen voor hen uitgezocht. Deze huizen staan in Kloetinge, Yerseke, Vlissingen en natuurlijk Middelharnis.

Middelharnis

In Middelharnis kwamen ze bij een huis aan de Wilgenlaan. Het huis is gebouwd in 1970 met vier kamers op de bovenverdieping. En dan is er ook nog een zolder. Het huis heeft in totaal 118 vierkante meter woonoppervlakte. Het staat op de markt voor 260.000 euro.

En dan is het aan het stel om te kiezen. Geen definitieve keuze, ze mogen eerst in één van de drie huizen een weekje bivakkeren. Daarna mogen ze beslissen of ze een bod willen uitbrengen op het huis, of dat ze toch verder kijken of misschien helemaal niet gaan verhuizen.

Hoe het huis in Middelharnis bevalt? Dat zie je in de video hieronder! Werkt die niet? Kijk het dan terug via deze link.

Cookieinstellingen