Maak kennis met watersport tijdens DAM-X

08 okt , 13:16 Sport
dam x
PR Surf en Zeilcentrum Brouwersdam / VisitBrouwersdam
DAM-X 2024 is hét watersport evenement van Nederland en het vindt plaats van vrijdag 11 tot en met zondag 13 oktober.
Dit jaar draait het allemaal om kennismaken met diverse watersporten op een laagdrempelige en leuke manier! Het beoefenen van sporten als windsurfen, zeilen en wingfoilen is voor de meeste mensen helaas niet zo vanzelfsprekend. Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam vindt het belangrijk dat alle inwoners van het eiland de kans moet krijgen om kennis te maken met water(sport). Voor hen is dat een must en daarom willen ze hier graag extra op inzetten tijdens DAM-X.
Komend jaar bieden wij net als andere jaren het Activity Ticket aan. Bezoekers kunnen hiermee drie verschillende (water)sporten uitproberen onder professionele begeleiding. Zo kun je kiezen uit windsurfen, zeilen, suppen en bodysliden van de Waterjump. Speciaal voor kinderen tot en met 6 jaar zijn er ook leuke wintersportactiviteiten te doen. De activiteiten zijn allemaal onder begeleiding en inclusief materiaal. Neem wel je eigen waterschoenen mee!

Tickets

Dankzij een samenwerking met de Gemeente Goeree-Overflakkee kan de organisatie het Activity Ticket voor alle bewoners van het eiland aanbieden voor 5 euro per persoon. Eigenlijk een symbolisch bedrag om kennis te maken met diverse prachtige (water)sporten en het beleven van een dag vol plezier en actie!
Reserveer nu alvast jouw plek via www.eilandpas.nl en krijg korting op de aanschaf van het Activity Ticket. Heb je nog geen Eilandpas? Vraag deze dan aan via de website.

DAM-X

DAM-X is een fantastisch evenement voor het hele gezin. Zie, doe en beleef met spectaculaire freestyle shows, spannende windsurf slalomwedstrijden, gezellige live muziek en nog zoveel meer. Kijk voor het hele programma op de website van de organisatie.
  • Wil je niets missen? Volg ons dan op Facebook!
  • Wil je adverteren op deze website? Bekijk dan hier de mogelijkheden.