Recreatief hockeyen kan bij HCGO!

Foto: PR Hockey Club Goeree-Overflakkee

Wist jij dat HCGO een heus recreanten elftal heeft? Dit fanatiek trainende team traint elke maandagavond op de HCGO accommodatie in Middelharnis.

Lijkt het je leuk om mee te trainen? Hockeyervaring is absoluut geen vereiste! Ga gewoon een keer vrijblijvend meedoen tijdens de training op maandavond. Voor meer informatie kun je een mailtje sturen naar [email protected] , of persoonlijk contact opnemen met de spelers.

Op maandagavond 4 juni speelden de trimmers/recreanten van HCGO onder stralende weersomstandigheden hun rematch tegen de Tempo’34 Recreanten 1 – Selectie. In een gelijkopgaande wedstrijd kwam Tempo’34 door een keurig ingeschoten velddoelpunt op voorsprong in de eerste helft. Het Flakkeese recreantenteam werd door gelegenheidscoach Ielya van Dam in de rust op vakkundige wijze positioneel herbezet en op zijn plaats gezet, dit resulteerde in een speltechnische betere tweede speelhelft, waarin HCGO uit een strafcorner gelijk maakte. De traditionele pot leek lange tijd op een gelijkspel af te stevenen, waar beide vriendenpartijen mee konden leven, Tempo wist echter 4 minuten voor tijd de winnende 1-2 te maken.

LEES OOK: De bibliotheek zoekt geschiedenis-lezers!

Een verlies voor HCGO, maar wat een leuke gezellige avond. De inmiddels traditionele match werd afgesloten met een uitermate gezellige derde helft waarbij het tot in de late uurtjes gezellig was op sportpark de Pallandt in Middelharnis.

HCGO speelde deze wedstrijd in de volgende Samenstelling: G. v/d Wende, Y. Tieleman, D. Duijser, C. van Drenth, I. van Es, E. v/d Waal, H. Klem, A. Viskil, B. Groenewegen, A. van Rossum, H. Koster, L. Jordaan, J. Gebuis, K. van Helden, T. Fleuren, G. Oostwouder.

Reacties