HCGO vereniging van het jaar?

Foto: PR Hockey Club Goeree-Overflakkee

Hockey Club Goeree-Overflakkee, is genomineerd als sportvereniging van het jaar!  Komt de sportvereniging van het jaar in Nederland uit de gemeente Goeree-Overflakkee? Het kan, breng vanaf 9 april uw stem uit via de website van de club.

Sinds half november 2017 wordt “Het Verhaal van H.C.G.O.” verteld. Doel is een eigen accommodatie te realiseren voor de hockeysport op Goeree-Overflakkee. In het lustrumjaar mogen zij namelijk zeggen “Hockey is here to stay”.

De vereniging streeft naar een duurzame accommodatie met sport BSO, huiswerkfaciliteiten, flexplekken, lokale media en op termijn een revalidatiestudio. Alles met een gezonde kantine met fairtrade producten en een rookvrij sportcomplex. Kortom een huiskamer waar onze leden zich thuisvoelen.

De eerste stapjes zijn reeds gezet, er zijn inmiddels vele gesprekken gevoerd. In de loop van dit jaar hopen ze samen met de Gemeente Goeree-Overflakkee en alle betrokken partijen concretere stappen te zetten.

LEES OOK: Regionaal zaalvoetbal zit in de lift

HCGO is tevens geselecteerd om twee jaar begeleiding te krijgen vanuit de hoofdsponsor Rabobank HVV en NOC NSF om de transformatie naar een open club te gaan maken.

HCGO heeft zich in haar 5 jarige bestaan vastgesteld in de sportcultuur op Goeree-Overflakkee, de hockeysport is er voor jong en oud, competitiespelend of recreatief! Proeftrainingen bij HCGO zijn altijd volledig vrijblijvend.

Meer informatie met betrekking tot HCGO en de verkiezing “vereniging van het jaar” is te vinden op de website of te verkrijgen via het Secretariaat (D. Duijser, 0623365504)

Reacties