Regionaal zaalvoetbal in de lift

Foto: PR SRGO

Het derde zaalteam van ZV Olympia is bijna een feit. Er is inmiddels een vaste kern samengesteld, maar is nog ruimte voor een aantal spelers. Wil je graag je conditie verbeteren en houd je van voetbal? ZV Olympia zoekt voetbaltalent om het team compleet te maken.

Stichting Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee heeft een zaalvoetbalvereniging met als standplaats de Staver in Sommelsdijk. De vereniging heeft momenteel twee teams die spelen in de eerste klasse KNVB competitie West 2. Om Goeree-Overflakkee nog beter op de kaart te zetten willen we een derde team toevoegen.

Het team zal spelen in de reguliere competitie West 2, derde klasse. Dit betekent betekent uit- en thuiswedstrijden. Als team speel je de thuiswedstrijden op een avond en op een locatie die je zelf bepaalt. Het enige wat je hoeft te doen is je opgeven via [email protected].

LEES OOK: Op stap met de kinderpolitie in Sommelsdijk

Heb je interesse in KNVB zaalvoetbal bij ZV Olympia of deelname aan een van de hallencompetities in Ouddorp of Dirksland neem dan eens contact met [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen