Tienersportavonden in Dorpstienden

Foto: Google Maps

In Dorpstienden wil SRGO de vrijdagavond gaan benutten om de jeugd een mooi sportief alternatief te bieden voor de ‘wat gaan we doen-avond’.

Op vrijdagavond van vier tot negen staat er een leuk programma klaar voor diverse leeftijdsgroepen. In samenwerking met Stichting ZIJN en de Dorpsraad Ouddorp wordt er gewerkt aan een afwisselend programma vanaf 23 maart aanstaande.

Op de vrijdagavonden staat Dorpstienden in het teken van zaalvoetbal en plezier voor de jeugd, maar daarnaast worden er wekelijks leuke activiteiten, zoals een stormbaan, apenkooien of een spannende vossenjacht georganiseerd. Iedere week zijn de jongeren van harte welkom om mee te doen aan het (wisselende) programma.

LEES OOK: Breiclub Steekje Los breit nieuwe borsten voor Knitted Knockers

Van vier tot zes is de jeugd tussen de 7 en 11 jaar van harte welkom om te komen sporten en ravotten. Van zeven tot tien is het de beurt aan de tieners tussen de 12 en 17 jaar. De kosten zijn € 2,- per vrijdagavond, of je kan kiezen voor een abonnement van € 5,- per maand. Als introductie is de eerste avond, op 23 maart aanstaande gratis.

Reacties