Voetbaltalent gezocht voor nieuw team

Foto: PR SRGO

Wil je graag je conditie verbeteren en houd je van voetbal? Of wil je graag je sportprogramma uitbreiden? ZV Olympia zoekt voetbaltalent om een derde team te vormen en zo de competitie te lijf te gaan.

Stichting Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee heeft een zaalvoetbalteam met als standplaats de  Staver in Sommelsdijk. De vereniging heeft momenteel twee teams die spelen in de eerste klasse KNVB competitie West 2. Om Goeree-Overflakkee nog beter op de kaart te zetten is er de wens voor een derde team, deze bij voorkeur in de regio Oost- of Westflakkee.

De reguliere competitie West 2 betekent uit- en thuiswedstrijden. Als team speel je de thuiswedstrijden op een avond en op een locatie die je zelf bepaalt. Het enige wat je hoeft te doen is je opgeven via [email protected] Je kunt je alleen opgeven of direct met een team. De contributie bedraagt € 90,- per speler per seizoen. De tenues, locaties en het publiek zijn al geregeld.

LEES OOK: Meester Joris mag turnles gaan geven

Zaalvoetbal is de grootste indoorsport van Nederland. Het is de ideale manier om, zelfs naast veldvoetbal, je conditie te verbeteren, korte wendingen te oefenen en je balcontrole te vergroten.

Voorheen had zaalvoetbal vaak het karakter van een blessuregevoelige sport. Met een goede opwarming en de juiste schoenen is dit tegenwoordig niet meer. Geef je nu op of kom eens langs bij de thuiswedstrijden van ZV Olympia om je te oriënteren.

Reacties