Emma en Stan winnen unieke prijs

Foto: SRGO

Naar aanleiding van de beurs Energy Island ontvingen de winnaars, Emma van Wijk en Stan Hakkenbrak cheques voor een unieke sport- of beweegdag van directeur SRGO, Lesly Wolters en wethouder Arend-Jan. van der Vlugt.

Tijdens de beurs konden de kinderen op het kidsplein een kaart bij elkaar sparen door allerlei opdrachten uit te voeren. Uit de ingeleverde kaarten trok de gemeente Goeree-Overflakkee eind december twee winnaars.

Afgelopen december organiseerde de gemeente Goeree-Overflakkee een beurs en congres rondom energie, duurzaamheid en innovaties in SRGO-locatie de Staver. Toonaangevende bedrijven presenteerden hun producten en speciaal voor de kinderen was er een kidsplein ingericht in het Prieel. De kinderen konden door middel van proefjes hun spaarkaart volmaken en zo kans maken op de prijs. Ze maakten onder andere hun eigen drinkwaterzuivering en gingen op de foto met de racewagen van de TU.

LEES OOK: Succesvolle decembermaand voor SRGO

De unieke sport- en beweegdag voor de winnaars en hun vrienden wordt ter beschikking gesteld door stichting Sport en Recreatie Goeree-Overflakkee. Sinds begin 2017 exploiteren zij zeven accommodaties op het eiland, waaronder de Staver. Met de cheque mogen de kinderen zelf een dag kiezen en krijgen zij inspraak bij de invulling van deze dag. “Alles mag, van springkussen tot bowlen of apenkooien. We geven graag op deze leuke wijze ruimte aan beweging,” Aldus Gürol Üstun, locatiemanager. Hij heeft samen met de gemeente Goeree-Overflakkee vorm gegeven aan de gehele beurs en het congres afgelopen december.

Reacties