Succesvolle december voor SRGO

Foto: Sam Fish

Stichting Sport en Recreatie Goeree-Overflakkee heeft op alle vestigingen een zeer gevarieerd decemberprogramma achter de rug om 2017 mee af te sluiten.

SRGO is doorgaans zeer actief in het sportieve domein, echter leent de maand december zich meer voor feestelijke activiteiten. Het programma stond daardoor bol van de diverse borrels, feesten, evenementen en zelfs meerdere beurzen. Alle activiteiten zijn goed verlopen en zorgden voor een gezellige toeloop van bezoekers.

De decembermaand is een uitgelezen kans om allerhande evenementen te organiseren. SRGO heeft daarom gedurende de gehele maand diverse activiteiten geïnitieerd. In de Staver begon de maand december met een grote beurs: Energy Island, waarbij er ruimte was voor mileu- en energievraagstukken en –oplossingen. De gehele tennishal werd gevuld met diverse stands, auto’s en andere demonstraties. Het vernieuwde prieel was hierbij toneel voor de ondertekening van een waterstofconvenant.

LEES OOK: Alle Watersnoodramp herdenkingsdiensten op een rijtje

Daarna werd de Staver in gereedheid gebracht voor de Tiener Kerstparty voor kinderen in de leeftijd 12-18 jaar, gevolgd door de nieuwe Retro Party voor 25+ jaar, georganiseerd in samenwerking met Happy Music. Vanaf 22 december was de sporthal het toneel voor de Champions League. Tijdens dit gezellige zaalvoetbaltoernooi vochten 73 teams onder aanmoediging van groot publiek om de titel.

Om het jaar af te sluiten organiseerde de Staver net na het twaalf uur moment de Oud & Nieuw party.

Ook in Dorpstienden was het een drukke decembermaand, de maand begon met twee grote tentoonstellingen van kleine huisdieren en pluimvee. Een week later werd het multifunctionele centrum omgebouwd voor het eindejaar concert van brassband Concordia. Een leuke avond voor zowel bezoeker als bandlid. De decembermaand werd afgesloten met een ‘foute kersttruien-party’.

In de Grutterswei en het Haegse huus waren er diverse borrels van verschillende bedrijven en verenigingen. In besloten kring werd het jaar doorgenomen en geproost op een succesvol 2018.

Al met al een gevarieerd aanbod van sport, evenementen, feesten en beurzen op alle locaties. Ook in 2018 zet SRGO zich in om de diverse disciplines een mooi programma samen te stellen.

Reacties