Obstakelrun op strand Middelharnis

Foto: Obstakelrun Down Under

Elke dag is Kika-ambassadeur Kees Witte druk in de weer om geld op te halen voor de stichting, en deze zomervakantie was de perfecte tijd voor een heuse obstakelrun!

“We leveren met Kika hartstikke goed werk, we halen op verschillende manieren geld op. Maar het is ook wel eens leuk als we anderen blij maken. Niet alle kinderen gaan deze zomer op vakantie en dus heb ik een leuke middag georganiseerd,” vertelt Kees. “Met de hindernisbaan op het strand in Middelharnis kunnen alle kinderen lekker hun energie kwijt en komen ze op een hele leuke manier in actie voor de zieke kinderen die dit niet kunnen doen.”

LEES OOK: Super feest voor vluchtelingen in Prieel

De obstakelrun vindt plaats op woensdag 9 augustus en is een kilometerlange hindernisbaan gemaakt voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Meedoen kan al voor maar € 2,50. “Door de afstand van 1 kilometer is het voor velen een realistische uitdaging. Bij Kika-kidsrunners draait het niet om een snelle finishtijd; het gaat erom dát je met elkaar de finish haalt en als het moment daar is, is het tijd om dat voldaan te vieren met een welverdiend finish ijsje,” laat Kees weten.

De inschrijving start om 13.00 uur op het strandje, van tevoren aanmelden kan ook om zeker te zijn van een plekje. Dit kan via de website van Kika Goeree-Overflakkee. Voor vragen en opmerkingen kun je contact opnemen met Kees Witte door een mail te sturen naar [email protected].

Reacties