Team K-G-O gaat ervoor!

Foto: Arjan van Dam

Afgelopen week heeft de gezamenlijke training van Team K-G-O voor het eerst plaats gevonden in het teamshirt.

Het team bestaat uit achttien leden, ieder met een persoonlijke motivatie om mee te doen met de Run for Kika op 25 juni a.s. te Rotterdam, maar het gezamenlijke doel zoveel mogelijk geld op te halen om nog meer onderzoek naar kinderkanker mogelijk te maken. Meer informatie hierover is te vinden op de Facebookpagina van het team.

“Via dit bericht willen wij heel graag Cees Olierook onderhouds-, voeg- en metselbedrijf uit Den Bommel bedanken voor het sponsoren van onze runnershirts,” zegt Kees Witte, ambassadeur van KiKa op Goeree-Overflakkee. “Unito Sports wear, KCM Kievit copy&multimedia, Kabelwerken H.J. van Dorp B.V., Kose bekabeling b.v.,Tieleman keukens, Kose Uitzendbureau BV, ROC Rijnmond Opleidingen & Cursussen BV en PortugeseWijnen & Zo bedankt voor de sponsoring van Team K-G-O.”

LEES OOK: Havendag 2017 gaat door!

Dankzij uw steun en persoonlijke sponsoring van de teamleden staat het sponsorbedrag momenteel op € 8469, een bedrag waar het team ontzettend trots op is. Wilt u helpen het bedrag te verhogen ga dan naar dan naar de website van Run For KiKa, want “Samen maken we het verschil voor kinderen met kanker” en steunt u het doel een mooie bijdrage te leveren aan Kinderen kankervrij!

Reacties