HCGO wint de KNHB Bestuurders Trofee 2024

Foto: PR Hockeyclub Goeree-Overflakkee

HCGO-voorzitter Jan Verhage ontving op zaterdag 29 juni tijdens de ALV van de KNHB uit handen van het bondsbestuur de Bestuurders Trofee 2024.

Hockeyclub Goeree-Overflakkee was reeds doorgedrongen tot de landelijke top 3 in de verkiezing. De jury bestond uit KNHB ereleden. Zij hebben drie verenigingen geselecteerd die zijn genomineerd voor de KNHB Bestuurderstrofee 2024. En daar zat Hockeyclub Goeree-Overflakkee ook bij.

Bij de beoordeling is er gekeken naar de impact, de creativiteit, in hoeverre de uitgangspunten zijn doorgevoerd in het beleid en of het eenvoudig toe te passen is door andere verenigingen. De genomineerden hebben zich op verschillende manieren onderscheiden. Ze hebben elk op hun eigen manier bijgedragen aan het ontwikkelen van een energieke hockeyvereniging.

HCGO

Hockeyclub Goeree Overflakkee (HCGO) uit Middelharnis heeft door het opstellen van een nieuw beleid door een nieuw bestuur, de club in 3,5 jaar tijd laten groeien van 9 teams naar 15 teams. Door een effectieve aanpak is ook het scheidsrechterstekort opgelost en is de club financieel kerngezond.

Aan deze trofee is een mooie geldprijs van 5000 euro verbonden. “Kortom de gewonnen trofee is een beloning voor goed gevoerd beleid, wat zijn wij trots!”, aldus de club

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen