Vijf jarig jubileum voor dansschool Gwendolyn DE

Foto: PR Gwendolyn Dance & Entertainment

Op zaterdag 22 juni vierden de leerlingen van dansschool Gwendolyn Dance & Entertainment het 5-jarig jubileum van de dansschool.

Dat deden ze met een spetterend festival op het plein van Ouddorp Duin. Over de gehele dag waren er maar liefst vier shows met als afsluiting een feestelijke afterparty! De sfeer was feestelijk en het festival was groots opzet met leuke activiteiten. Voor alle leerlingen en bezoekers was er genoeg te doen! Er konden foto’s gemaakt worden bij de fotobooth, er werden GDE Glittertattoos gezet en ook aan eten en drinken was gedacht.

Het doel: de dansschool trakteert! In februari hield de dansschool een sponsordansmarathon waarbij familie en bezoekers de leerlingen konden sponsoren. Het sponsorgeld is gebruikt om de stempelkaarten te realiseren. Met deze stempelkaarten konden de leerlingen zonder kosten aan de activiteiten deelnemen. Een hele leuke actie!

Grote opkomst

Er was een grote opkomst aan publiek. Over de gehele dag waren er meer dan 1500 bezoekers die de dansers kwamen bewonderen. De shows waren gevarieerd met verschillende dansstijlen en leeftijden. Denk aan de peuters, kleuters en in de stijlen Hiphop, Streetdance, Ballet en Tapdance.

Ieder jaar geeft de dansschool aan het einde van het seizoen een uitvoering in het theater. Dit jaar staat deze in teken staat van het 5 jarige jubileum! Naast het festival op het plein van Ouddorp Duin is er ook één kerstvoorstelling in december 2024. Daar kijkt de dansschool erg naar uit. Maar eerst is het tijd om na genieten van deze feestelijke dag.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen