HCGO trimmers spelen laatste wedstrijd van het seizoen 

28 jun , 9:16 Sport
image 123650291 4
PR Hockeyclub Goeree-Overflakkee
Onder stralende omstandigheden kwamen de trimmers van HCGO op maandagavond op de Van Pallandt in Middelharnis in actie tegen de trimmers van Spijkenisse.
Het vriendschappelijke duel stond onder andere in het teken van het afscheid van Jeroen Palthe. Hij hing direct na deze wedstrijd zijn stick aan de wilgen en deponeerde letterlijk zijn schoenen ter plekke in de aanwezige vuilnisbak.
HCGO kwam gelijk in de eerste minuut van het duel ongelukkig op achterstand, waarna het HCGO team onder leiding van oa. Nr. 7, Gert-Jan Oostwouder, zich terugvocht in het duel. Ondanks de volle inzet van HCGO-ers, Camar Dapper, David Wielhouwer, Peter Groeneveld en HCGO debutant Ramon Rhijnen, bleek Spijkenisse de uiteindelijke winnaar van de uitermate spannende pot, einduitslag 3-4.
De HCGO doelpunten werden gemaakt door Gert-Jan Oostwouder, Martijn winkels en de afscheidnemende Jeroen Palthe. De na langdurige ziekte deze wedstrijd weer aanwezige Goallie, Jan Struik speelde weer een uitmuntende partij met enkele echt cruciale saves. De avond werd afgesloten met een gezellige derde helft.

Opstelling HCGO

J. Struik (g), C. Van Drenth, J. Gebuis, M. Kom, C. Dapper, L. Jordaan, M. Winkels, G. Oostwouder, M. De Boed, R. Rhijnen, N. Van der Sluis,, M. Kom, E. Van de Waal, J. Palthe, D. Wielhouwer.
De recreatieve hockeyers of trimmers van HCGO zijn een mixed team waarbij de leeftijd en ervaring niet van belang zijn. Inzet, sportiviteit en lol zijn de belangrijkste ingrediënten van de wekelijkse maandagavond training en gezellige derde helft. Kom jij ook meetrainen met dit toffe team? De eerste trainingen zijn volledig vrijblijvend, inschrijven kan via hcgo.nl .