HCGO genomineerd voor landelijke prijs

Foto: HCGO

Hockeyclub Goeree-Overflakkee (HCGO) is in de top 3 beland van de verkiezing van de KNHB Bestuurders Trofee. Er kan gestemd worden!

Het is niet zomaar een prijs. Naast de trofee krijgt de winnaar namelijk ook een mooie geldprijs. De top 3 is gevormd door een jury die bestaat uit KNHB ereleden. Zij hebben drie verenigingen geselecteerd die kans maken op de prijs. Daarbij is gekeken naar de impact, creativiteit, in hoeverre de uitgangspunten zijn doorgevoerd in het beleid en of het eenvoudig toe te passen is door andere verenigingen.

Deze genomineerden hebben zich op verschillende manieren onderscheiden. Zij hebben elk op hun eigen manier bijgedragen aan het ontwikkelen van een energieke hockeyvereniging. HCGO is door het opstellen van een nieuw beleid door een nieuw bestuur in 3,5 jaar tijd gegroeid van 9 teams naar 15 teams. Door een effectieve aanpak is ook het scheidsrechterstekort opgelost en is de club financieel gezond.

Stem HCGO

Om de prijs te kunnen winnen moet er gestemd worden. Dit kan tot 26 juni. Stemmen tellen voor 20 procent mee in het bepalen van de winnaar. De club met de meeste stemmen windt de trofee. De bekendmaking van de winnaar is tijdens de Algemene Vergadering op 29 juni. De winnende vereniging ontvangt dan de trofee en een cheque ter waarde van 5000 euro. De andere twee genomineerden ontvangen ook een prijs.

Stemmen kan via de website van de vereniging of via de website van de organisatie.

HCGO stemmen trofee knhb

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen