Groeiend HCGO hervat het buitenseizoen

Foto: HCGO

Afgelopen winter kwamen de teams van Hockey Club Goeree-Overflakkee indoor in actie op diverse locaties in Zuid-Holland.

Veelal werd er gespeeld in een blaashal maar ook op een andere mooie locatie zoals bijvoorbeeld de sporthal van de TU Delft. De trainingen en thuiswedstrijden werden door de club georganiseerd in Middelharnis (zaal RGO Middelharnis) en Oude-Tonge (Grutterswei). De KNHB zaalcompetitie werd door de bijna alle HCGO teams afgelopen weekend afgerond met de laatste speelronde. Er werden spectaculaire wedstrijden gespeeld, waarbij er dit seizoen behoorlijke resultaten behaald werden. De opgedane ervaring in de zaal is voor de hockeytechniek uitermate bevorderlijk, de vruchten worden hiervan op het veld geplukt.

Maar de winter is op zijn retour en de voorjaarsvakantie staat voor de deur. En dus is het weer tijd om de zaal uit te komen en het veld op te gaan. Na de vakantie starten de reguliere trainingen voor junioren en senioren weer. Deze vinden plaats op de HCGO Hockey accommodatie aan de Oostplaatseweg 1 in Middelharnis.

De start van het buitenseizoen is een mooie gelegenheid om kennis te maken met de hockeysport. De afgelopen zaalperiode hebben diverse nieuwe leden zich ingeschreven als lid van de eilandelijke hockeyclub. Deze ledengroei wil de club ook in het buitenseizoen doorzetten. De Proefleden van de verenigingen kunnen geheel vrijblijvend een aantal keer meetrainen met één van de teams. Inschrijven kan via de website van HCGO.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen