Ga mee op een ijskoud winteravontuur!

Foto: Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam

De herfst is inmiddels goed en wel begonnen. De dagen worden korter en de temperatuur daalt wat. Tijd voor avontuur!

Avonturiers hebben namelijk een nieuw hoogtepunt om naar uit te kijken. Het team van Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam biedt een compleet georganiseerde wintersportreis aan naar Oosterijk. In de Hintertuxer Gletscher kun je dan ook nog eens de allernieuwste ski’s en snowboards testen.

Brouwersdam neemt materiaal mee van onder andere Elan, Jones, Yes, Black Crows. Zij stellen dit volledig op maat voor jou af. Dit betekent dat je ter plaatse geen materiaal hoeft te huren en de unieke kans krijgt om verschillende ski’s en/of snowboards te testen in de sneeuw!

Mee op reis

De Brouwersdam SNOW Reis vindt plaats van 29 november tot 4 december. Tijdens deze reis neemt Team Brouwersdam alle zorg uit handen. Met een tot in de puntjes geregeld programma hoef jij alleen nog maar te genieten. Reis per luxe touringcar van Contiki wat comfortabel en gezellig is, je ontvangt een 4-daagse skipas en op de piste krijg je deskundige begeleiding van gecertificeerde ski- en snowboard instructeurs. Uiteraard is er ook een feestje naast de piste.

Je verblijft in het 4-sterren Alpinhotel Berghaus. Daar geniet je van luxe wellness, een uitgebreid ontbijtbuffet, Oostenrijkse jause en een heerlijk 5-gangen diner. Bovendien is er een in-house Wax & Slijp expert die ervoor zorgt dat het materiaal ter plekke met de hand wordt onderhouden, zodat je optimaal kunt genieten van het materiaal op elke afdaling!

Ga je mee op avontuur? Of je nu een doorgewinterde professional bent, een leergierige beginner. Of je nou deel uitmaakt van een enthousiaste vriendengroep of een solo-avonturier bent. Deze reis biedt voor ieder wat wils! Meer informatie of gelijk aanmelden? Stuur een e-mail naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen