Feestelijke opening Itachi Dojo in de Van Gent school

Foto: PR Itachi Dojo

Op maandag 5 september is de eerste les gegeven van Itachi Dojo. Het gaat een vervolg geven aan de Kyokushin Karateschool Kiyozumi.

Die laatst genoemde draagt na ruim 25 jaar de leerlingen over aan Sensei André van Wezel. Zelf startte André als leerlingen van de gebroeders Smit. Hij werd jaren terug uiteindelijk medesportschoolhouden.

Na jarenlang les te hebben gegeven kreeg Van Wezel nu de kans om zijn eigen Kyokushin karateschool te starten. Deze voormalige wedstrijdvechter ziet zijn lang gekoesterde wens uitkomen. Met een eigen dojo wil hij zijn ervaring met lesgeven verder uitbreiden. Hij wil meer talenten gaan begeleiden en groot maken. De huidige wereldkampioen Valence Bickel is hier het grootste voorbeeld van.

Itachi

Bij Itachi wordt drie keer per week lesgegeven in techniektraining en gevechtstraining. Hierbij is veel aandacht voor wedstrijdvechten. Tijdens deze trainingen wordt apart lesgegeven aan jeugd tot en met 12 jaar. Daaropvolgend zijn de junioren tot en met 17 jaar. En tot slot zijn er de senioren van 18 jaar en ouder.

Er is training op maandag- en woensdagavond. En op vrijdagavond is er gevechtstraining voor alle groepen. Dit is een onmisbare les voor de wedstrijdvechters. Sensei André put uit eigen ervaring om deze les te geven. De training is voor zowel de geoefende vechter als de ongeoefende. Die laatsten kunnen dan een uurtje flink sparren.

Kijk voor meer informatie over tijden en lessen op de Facebookpagina van de club.

Cookieinstellingen