Train als een prof tijdens de jeugdvoetbaldag!

Foto: PR VV Stellendam

Alle jeugdspelers van voetbalvereniging Stellendam trainen op zaterdag 11 juni als een prof en jij kunt meedoen!

Ook als je geen lid bent kun je je aanmelden voor deze sportieve, maar ook feestelijke dag. Het wordt een dag vol voetbalspelletjes. Iedereen van 5 tot 18 jaar kan meedoen van 9.00 tot 13.00 uur. De aftrap is om 9.30 uur. De dag is helemaal gratis en de vereniging zorgt voor eten en drinken tijdens de pauze en na afloop.

De trainingsmiddag is onder leiding van Sieme Zijm. Hij is oud-profvoetballer en jeugdtrainer bij PSV. Zijm komt niet alleen. Hij neemt een (ex-)profvoetballer en twee trainers uit het betaalde voetbal mee. Eén van PSV en één van Sparta. Ook freestyle voetballer Jasmijn Janssen is erbij. Ze laat ongetwijfeld haar spetterende voetbaltrucs zien.

75-jarig jubileum

VV Stellendam doet met de Jeugdvoetbaldag mee met de Nationale Voetbaldag van de KNVB. Het hele weekend viert Nederland het amateurvoetbal en zetten verenigingen hun poorten open.

Daarnaast viert de Stellendamse vereniging dit jaar haar 75-jarige jubileum. De club werd op 2 april 1946 opgericht, maar kon door de coronamaatregelen vorig jaar het feest niet echt vieren. Dat wordt nu ruimschoots ingehaald met meerdere evenementen, waaronder de Jeugdvoetbaldag.

Niet-leden kunnen zich aanmelden door een telefoontje of een Whatsappje naar André de Vogel. Hij is bereikbaar op 06 4617 7671.

Cookieinstellingen