Geslaagd SGP-jongeren volleybaltoernooi in Staver

Foto: PR SGP Goeree-Overflakkee

Op vrijdagavond 4 maart was in de Staver het SGP-jongeren volleybaltoernooi. Dit was in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen.

Zo’n zeventig jongeren streden in teams van 6 voor de winst. Die winst bestond uit een heerlijke oranje SGP-taart van Bakkerij Van Harberden uit Melissant.

Voorafgaand aan het toernooi werd er door jongerenkandidaat Ard Dam een klein politieke pitch gehouden. Hij riep jongeren op vooral te gaan stemmen. Hij had natuurlijk zelf wel een idee op welke partij dat kon zijn.

Een laagdrempelige activiteit

Kort daarna klonk het startschot. “We hebben bewust gekozen voor een laagdrempelige activiteit,” laat een van de aanwezige fractieleden weten. “Dat is ook leuk voor jongeren die niets met politiek (denken te) hebben. Het is mooi om te zien dat er veel enthousiasme is voor het toernooi.’’

Ook verschillende (steun)fractieleden van de SGP en andere belangstellenden kwamen die avond een kijkje nemen. Als jongeren vragen hadden was er ruim de gelegenheid om die te stellen in de pauzes. Maar er werd vooral genoten van het met elkaar te sporten. Zeker na twee coronajaren werd dat erg gewaardeerd.

Cookieinstellingen