De Staver is opnieuw een tijdelijke boosterlocatie

Foto: QPhoto

De Staver in Sommelsdijk wordt opnieuw omgebouwd tot tijdelijke boosterlocatie. Dit gebeurt op dinsdag 29, woensdag 30 en donderdag 31 maart.

Op deze dagen kunnen inwoners hun herhaalprik halen als ze daarvoor in aanmerking komen. Hierbij gaat het om mensen van 70 jaar en ouder of mensen van 18 plus met het Syndroom van Down. Ook kun je er terecht met vragen rondom het coronavirus.

Iedereen die de eerste boosterprik nog moet halen kan hier deze dagen ook terecht.

GGD Rotterdam-Rijnmond

Dit keer is de boosterlocatie in handen van de GGD Rotterdam-Rijnmond. De laatste keer was het op initiatief van de gemeente, huisartsen, CuraMare en de FOGO. Het is daarom nu ook mogelijk om langs te komen bij de boosterlocatie als je vragen hebt over corona of de vaccinatie. Medewerkers van de GGD staan je graag te woord.

Ga je langs voor een vaccinatie? Dan ben je meteen aan de beurt. Het kán voorkomen dat er een rij staat bij aankomst. Geen nood, iedereen komt aan de beurt.

Coronavaccinatie

Door je te laten vaccineren bescherm je jezelf én anderen tegen ernstige klachten of ziekenhuisopname. Prikken is veilig en gratis. Voor de herhaal- en boosterprikken in de Staver hoef je dus niet zelf afspraak te maken. Je kunt op de volgende momenten terecht op de locatie:

Dinsdag 29, woensdag 30 en donderdag 31 maart van 9.00 tot 16.00 uur. Alle 70-plussers krijgen een persoonlijke uitnodigingsbrief. Daarin staat een dag en tijdslot waarop iemand welkom is. Als je al een afspraak hebt staan bij een andere GGD locatie, dan mag je zelf kiezen of je die afzegt of niet. Indien het moment in de brief niet uitkomt, maar een ander moment binnen de drie dagen, dan mag je ook een ander moment kiezen.

Voor alle anderen geldt een open inloop op de locatie.

Cookieinstellingen