De VriendenLoterij steunt s.v. DBGC in Oude-Tonge

Foto: Jurgen Jacob Lodder

Een bijzonder cadeau voor DBGC uit Oude-Tonge. De VriendenLoterij heeft de club benoemd tot één van de Clubs van de Week. Dat levert DBGC 5000 euro op!

Het gaat om een eenmalige bijdrage voor de club. DBGC gaat het bedrag gebruiken om de kleedkamers te verbouwen. Ook wordt de kantine aangepakt met het geld.

Wilko Pulleman is bestuurslid bij DBGC en is aangenaam verrast. “We zijn superblij met de steun van de VriendenLoterij,” laat hij weten. “We hebben verschillende projecten lopen, maar gaan ook zeker de oude koelcel vervangen. Die we nu hebben heeft het al een paar keer begeven.”

Clubs van de week

Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5000 euro van de VriendenLoterij. Dit kunnen ze gebruiken voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen organisaties zich aanmelden op de daarvoor bestemde website. www.clubsvandeweek.nl

Extra financiële steun

Deelnemers van de VriendenLoterij kunnen voor een zelfgekozen organisatie meespelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Dat kan zijn voor kunst en cultuur of één van de maatschappelijke organisaties. Dit kunnen ook lokale clubs en verenigingen zijn.

Cookieinstellingen