Spring de kerstvakantie door met de Springdagen!

Foto: Ellen van den Doel

De kerstvakantie staat voor de deur en dat betekent maar één ding: Het is weer tijd voor de Springdagen in de Staver in Sommelsdijk!

Met alle belemmeringen die we hebben zijn kinderen toe aan een leuke dag. De Springdagen maakt dit mogelijk in de kerstvakantie. Bij het organiseren van de Springdagen wordt rekening gehouden met de coronamaatregelen. Deelnemen is daarom dus hartstikke veilig. Deze kerstvakantie is de Springdag op donderdag 6 januari!

Springdagen

Tijdens de Springdagen kunnen kinderen vanaf 6 jaar zich onder deskundige leiding uitleven. Dat doen ze op allerlei soorten en maten trampolines, springtoestellen, trapezes en nog veel meer. Dit staat allemaal opgesteld in een ruime zaal. Maar het gaat zeker niet alleen om springen! Kinderen gaan ook handboogschieten, tokkelen, klimmen, bowlen, lekker eten en zwemmen in andere zalen en ruimtes van De Staver.

Om alles zo veilig en verantwoord mogelijk te laten verlopen worden de kinderen ingedeeld in vaste groepjes. Op deze manier lopen ze het programma door en doet iedereen elk onderdeel een keer.

Mee doen

Via turnclub Turn2Move kunnen kinderen van 6 tot 16 jaar mee doen. Ze hoeven daarvoor geen lid te zijn van de turnclub of turnervaring te hebben. Iedereen kan mee doen. Turn2Move staat ingedeeld op donderdag 6 januari. Alle kinderen worden in groepjes ingedeeld en doorlopen onder begeleiding het hele Springdag programma.

Professionele begeleiding

Alles gebeurt op deze dag onder professionele begeleiding. Het springen wordt begeleid door gediplomeerde leiding van Turn2Move. Het zwemmen staat onder toezicht van de zweminstructeurs van de Staver. Bij het klimmen en tokkelen worden kinderen aangestuurd door twee ervaren kliminstructeurs. En ook het handboogschieten staat onder toezicht van een ervaren handbooginstructeur.

Inschrijven

De Springdagen zijn bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar met een zwemdiploma. Zij kunnen zich tot 21 december inschrijven via de website van Turn2Move. Op de website staat ook een artikel over de springdagen met linkjes naar filmpjes met uitleg over de onderdelen.

Meedoen kan voor 19 euro per persoon, dit is inclusief het eten. Ouders kunnen zich aanmelden om hun eigen kind met een groepje te begeleiden. Deze begeleidende ouders eten gratis mee.

Cookieinstellingen