Kun jij ook wel wat minder stress gebruiken in je leven?

Foto: Afbeelding van Pexels via Pixabay

Teveel stress is een probleem van deze tijd en veel mensen hebben er last van. Maar dat hoeft niet meer, je kunt namelijk de cursus ‘minder stress’ volgen.

In deze groepscursus kom je drie keer met een groep bij elkaar. Je leert dan hoe je de stress in je leven kunt verminderen. Je leert situaties die stress veroorzaken te onderkennen en je leert er anders mee om te gaan. Ontspanning en gedachten over stress uitdagen zijn onderdeel van de cursus.

Druk, druk, druk

Er wordt gebruik gemaakt van het boek ‘Druk, druk, druk’ van Carry Petri en Jolanda Bouman. Hierin staan voorbeelden, toelichtingen en oefeningen om stress te verminderen. Je ontvangt tijdens de cursus ook werkbladen met oefeningen voor thuis. Deze zijn ontwikkeld door het Trimbos Instituut.

Volg de cursus

Ervaar je stress en wil je daar iets aan doen? Dan is deze cursus misschien wel iets voor jou. De cursus wordt gehouden op dinsdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur in het wijkcentrum van Middelharnis. Dit is te vinden aan de Doetinchemsestraat 27 in Middelharnis. De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten en een kennismakingsgesprek. De eerste les is op dinsdag 11 januari.

Meedoen kan voor 25 euro per persoon. Dit is inclusief het cursusmateriaal een het boek dat besproken wordt. Daarnaast kun je nog een CD aanschaffen met ontspanningsoefeningen. Deze CD kost € 8,50 per stuk.

Aanmelden

Vooraf aanmelden voor de cursus is verplicht. Dit kan door een e-mail te sturen naar [email protected] of bel naar 0187-483366 (keuze 2).

Cookieinstellingen