De HCGO Funkeys zijn naar een binnenlocatie verhuisd

Foto: HCGO

Het is inmiddels december en de temperaturen zakken nu met een aardig tempo. Tijd om de Funkeys naar binnen te verhuizen.

De kleine hockeyers speelden tot voor kort nog op het terrein van HCGO zelf, maar dat is nu echt niet meer te doen. En dus is er gezocht naar een binnenlocatie voor de kinderen. Die is gevonden, sinds een aantal weken spelen ze in de Grutterswei in Oude-Tonge. Een mooie plek om de hockeykunsten te oefenen totdat ze het veld weer op kunnen in het voorjaar.

Funkey 

Het is op jonge leeftijd erg belangrijk om kennis te maken met bewegen. De verschillende sporten en manieren van bewegen moeten worden ontdekt. Immers vindt niet iedereen hetzelfde leuk of past het niet bij iemand. Een sporthal is een goede plek om sporten te ontdekken. Klimmen, glijden, mikken en rennen, de mogelijkheden zijn eindeloos! En bij de Funkeytraining komt er ook altijd een vorm van hockey aan bod!

Is jouw kind tussen de 3,5 en 5 jaar oud? Laat ze dan eens een lesje meedoen. Kijk op de website van HCGO voor meer informatie.

Cookieinstellingen