Een jammerlijk verlies voor HCGO Heren 1

Foto: PR Hockeyclub Goeree-Overflakkee

Onder werkelijk dramatisch weersomstandigheden speelden de heren van HCGO zondagmiddag een uitwedstrijd tegen het Rotterdamse Leonidas.

Het gelijk opgaande duel werd beslist door een ongelukkige counter en helaas verloren met 1-0. HCGO weerde zich de gehele wedstrijd meer dan kranig. Gezien het overheersende en bepalende spelbeeld in deze pot, hadden ze absoluut recht op veel meer tegen deze tegenstander.

Druk erop

Onder inspirerende leiding van HCGO aanvoerder Ielya van Dam werd de druk vanaf het derde kwart fors opgeschroefd. De verdediger schoof door naar het middenveld en later de spitspositie om de aanval te versterken. HCGO-speler Sven Jordaan kwam vrij voor de keeper, maar kon een opgelegde kans niet verzilveren.

HCGO-Doelman Loek de Smit wist zich positief te onderscheiden met een aantal uitstekende saves. Ondanks uitstekend spel van werkelijk het gehele HCGO team kregen de jongens helaas te weinig.

Nieuwe kansen

Volgende week zondag zijn er nieuwe kansen. Om 12.30 uur wordt er thuis in Middelharnis aangetreden tegen het hoog geklasseerde Alphen.