Turn2Move genoot weer van de springdagen in de Staver

Foto: Ellen van den Doel

De herfstvakantie stond in de Staver weer in het teken van de springdagen van turnclub Turn2Move.

Via de club konden zowel leden als niet-leden meedoen aan het evenement. Turn2Move deed op twee verschillende dagen mee. Zo konden er extra veel kinderen meedoen. En die kinderen hadden er overduidelijk erg veel zin in. Er moest zelfs een wachtlijst worden gemaakt door de grote hoeveelheid aanmeldingen!

Groepen

De kinderen werden bij binnenkomt verdeeld onder diverse groepen. Ieder groepje startte onder begeleiding bij een ander onderdeel. Zo begon de ene groep met klimmen en de andere met klimmen. Op deze manier kwam ieder groepje langs ieder onderdeel van de springdagen. Maar dat was niet alleen springen.

Tijdens de springdagen konden de kinderen springen, klimmen, tokkelen, handboogschieten, bowlen en zwemmen. En natuurlijk stond er ook wat lekkers klaar voor tussen de middag.

Enthousiast

De kinderen waren over elk onderdeel wel enthousiast. Er werd ook vaak gevraagd of ze niet nog een keer mochten. Een aantal kinderen hadden al vaker meegedaan en wisten wat ze konden verwachten. Maar voor veel kinderen was dit de eerste keer dat ze meededen met de springdagen. Dat maakte het af en toe best spannend. Maar eenmaal binnen merkten ze dat het vooral erg leuk was.