Turn2Move geeft een feestje in de Staver

Foto: Ellen van den Doel

Turnclub Turn2Move uit Sommelsdijk organiseert voor zaterdag 25 september een spetterend sportevenement in de Staver.

Jongens en meisjes van 6 tot en met 12 jaar kunnen 2 uur lang komen springen, turnen en gymmen. Er staan diverse toestellen klaar met daarbij gediplomeerde begeleiders. Zij helpen de kinderen kennis maken met het plezier van de sport.

En sporten is leuk, maar samen sporten is nog veel leuker. Iedereen mag daarom iemand meenemen. Dat kan een vriendje of vriendinnetje zijn, maar ook een neefje, nichtje, buurkind of klasgenoot.

Doe mee

De Staver wordt voor het feest ingericht met 6 verschillende toestellen. Denk aan een grote trampoline, de airtrack, rekstok, trapeze, brug en minitrampoline. Er wordt gestart met een warming-up op de airtrack waarna iedereen aan de slag gaat op de toestellen. Iedereen komt overal even lang aan de beurt en halverwege is een pauze. Tijdens die pauze wordt er gezorgd voor drinken en een gezonde snack.

Wil je mee feesten met de vereniging? Dat kan al voor 3 euro per persoon. Aanmelden kan op de website van Turn2Move via de knop ‘Turnfeest’. Tijdens de aanmelding kan er ook ingevuld worden dat kinderen bij elkaar in een groep willen. Het evenement duurt van 9.00 tot 11.00 uur.