Dames van VC Intemezzo zijn voorbereidingen gestart

Foto: PR Volleybalclub Intermezzo

De dames van volleybalclub Intermezzo uit Sommelsdijk zijn de voorbereiding op het nieuwe seizoen prima gestart.

In oktober 2020 werd de laatste wedstrijd gespeeld. Het is dus een lange stop geweest voor de dames. Ze speelden nu sinds lange tijd weer een oefenwedstrijd in Utrecht tegen Dinto uit Warmenhuizen en Majella en Tovo uit Utrecht.

Goede start!

Er werd gestart met een mooie 3-0 overwinning op de jonge Noord-Hollandse formatie Dinto. Intermezzo zette nette setstanden van 25-20, 25-22 en 15-10 op het scorebord. Tegen Majella kwamen de Sommelsdijkse dames nog wel op een 1-0 voorsprong (25-21), alleen kwam Majella langszij (21-25). Zij wist de derde set ook binnen te halen.

In de derde wedstrijd tegen Tovo bleek de energie wat weg geëbd. Tovo bleef wel vrijuit blijven doorspelen. VC Intermezzo keek al snel tegen een 25-15 en 25-16 verlies aan. Toch verlieten de dames Utrecht met opgeheven hoofd na een goede eerste oefensessie.

Oefentoernooi in de Staver

Op zaterdag 4 september houdt VC Intermezzo zelf een oefentoernooi in de eigen sporthal De Staver. Er zal gespeeld worden tegen VC Wik Groot Ammers, OKK’70 uit Hardinxveld-Giessendam en HWVV Fidus uit ‘s Gravendeel. De eerste wedstrijd start om 14.00 uur.