ZV Olympia is op zoek naar eilandelijk voetbaltalent!

Foto: Marko Balukcic via Pixabay

Ben jij een ster als het gaat om zaalvoetbal? Of wil je eens iets anders proberen om je conditie te verbeteren? ZV Olympia zoekt voetbaltalent voor haar zaalvoetbalteams.

Stichting Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee (SRGO) heeft een zaalvoetbal in de Staver. Graag zou ze ook teams willen oprichting op andere locaties op het eiland. De vereniging heeft op dit moment drie teams spelen in de hoofdklasse, eerste klasse en derde klasse KNVB competitie West 2.

Om het eiland nog beter op de kaart te zetten, wil SRGO spelers aan de teams toevoegen. Maar uitbreiden naar de kop van het eiland of Oostflakkee is ook een grote wens.

Reguliere competitie West 2

De reguliere competitie West 2 houdt in dat je uit- en thuiswedstrijden speelt. Als team speel je de thuiswedstrijden op een avond en op een locatie die je zelf bepaalt. Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden. Dat kan door een e-mail te sturen naar [email protected]. Je kunt je individueel opgeven, maar je kunt natuurlijk ook je eigen team samenstellen.

De contributie bedraagt € 100,- per speler per seizoen. Verder wordt alles voor je geregeld.

Zaalvoetbal

Zaalvoetbal is de grootste indoorsport van Nederland. Het is de ideale manier om je conditie te verbeteren en balcontrole te vergroten. Zelfs naast veldvoetbal. Maar uiteraard staat het spelplezier boven allen.

Voorheen had zaalvoetbal het karakter van een blessuregevoelige sport. Met een goede opwarming en de juiste schoenen is dit tegenwoordig niet meer het geval. “Kom gerust eens een keer kijken om je te oriënteren,” aldus SRGO.