Nieuw! Danslessen voor kinderen in Ouddorp

Foto: PR Strandtheater Houten Kaap

Jonge dansers en danseressen opgelet. Op vrijdag 2 april start in Strandtheater Houten Kaap in Ouddorp een serie danslessen.

Gwendolyn van dansschool Gwendolyn Dance & Entertainment zal 6 weken lang danslessen geven. Deze zijn speciaal voor kinderen vanaf 5 jaar. Lekker bewegen op muziek met vriendjes en vriendinnetjes. En misschien maken de dansers wel nieuwe vrienden!

Dansen

Dans is leuk, gezond en altijd leuk! Dansrages volgen elkaar snel op en zijn niet meer weg te denken van het schoolplein. Tijdens de danslessen proberen de kinderen de nieuwste dansmoves uit. In zes weken leren ze ook een échte choreografie. Dansdocente Gwendolyn laat de jonge dansers kennis maken met Mixes Dance. Dat zijn verschillende dansstijlen bij elkaar. Dat wil je dus niet missen!

Dans mee!

De Mixed Dance-lessen vinden zes weken lang elke vrijdag plaats. Op vrijdag 7 en 14 mei zijn er echter geen lessen. De lessen voor kinderen van 5 tot 9 jaar zijn van 16.30 tot 17.25 uur. Dan van 17.30 tot 18.25 uur is de dansvloer voor kinderen van 9 tot 12 jaar. En van 18.30 tot 19.25 uur is er dansles voor kinderen van 12 jaar en ouder.

De lessen gaan alleen door bij genoeg aanmeldingen. Meedoen kost 50 euro per kind en aanmelden kan via de website van Houten Kaap. Wanneer de lessen nog niet binnen gegeven mogen worden in verband met de coronamaatregelen, dan vinden de lessen plaats op het plein van Ouddorp Duin.