Nieuwe outfits voor assistenten Turn2Move

Foto: Ellen van den Doel

De lessen van Turn2Move worden gegeven door zowel assistenten als gediplomeerde trainers. En wie dat zijn moet natuurlijk wel duidelijk zijn!

Door samen te werken met assistenten kunnen de lessen extra veilig en didactisch verantwoord gegeven worden. Turn2Move vindt het dan ook erg belangrijk dat de kinderen weten wie de lesgevers zijn. Daarom dragen alle assistenten hetzelfde tenue. Ook de hoofdleiding draagt dit tenue, maar met een kleine aanpassing.

Behalve duidelijkheid voor de kinderen, straalt het ook professionaliteit uit.

Nieuwe kleding

De vorige pakken gingen al een aantal jaren mee. Lesgeven is hard werken. Kinderen moeten gevangen en begeleid worden. Er worden toestellen opgezet en afgebroken. En dat is nog maar het begin. Zo’n outfit krijgt dus aardig wat te verduren en dan is het tijd voor iets nieuws. Na een uitgebreide passessie hebben de assistenten hun nieuwe pak in ontvangst genomen. En wat zijn ze trots op hun kleding!

Groepsfoto

Zo trots dat het een groepsfoto waard was, al kan dat natuurlijk helemaal niet in coronatijd. Dus voordat iedereen in de stress schiet om de foto; het is oké. Gelukkig hebben ze een goede fotograaf in hun midden die erg handig is met Photoshop. Zo is dus iedereen apart op de foto gezet waarna deze foto’s zijn samengevoegd tot een groepsfoto. En dat is hoe je in deze tijden een groepsfoto maakt.

Sport mee!

Sporten is belangrijk voor kinderen. Zeker in deze tijden waarin er minder mogelijk is op het gebied van bewegen. De turnlessen van Turn2Move gaan gelukkig gewoon door. Zie jij het dus wel zitten om mee te doen? Of wil je wel eens een proefles proberen? Meld je dan snel aan via [email protected]. Kijk voor de lestijden op www.turn2move.nl.