Leden strijden onderling binnen Hockeyclub GO

Foto: PR Hockeyclub GO

Op zaterdag 21 november werd er voor het eerst onderlinge wetstrijden gespeeld tussen de verschillende jeugdteams van Hockeyclub GO.

De hockeyjeugd is erg blij dat er met de geldende coronamaatregelen weer gesport kan worden. De doordeweekse trainingen zijn altijd spannend, maar het wedstrijdelement ontbreekt. En dus werd er een leuke oplossing bedacht.

Onderlinge wedstrijd

De activiteitencommissie van HCGO kwam met een wedstrijddag. Daarin namen diverse teams van de club het tegen elkaar op. Het was dan ook een groot succes te noemen! De spelende jeugdteams genoten van hun eerste wedstrijdminuten in weken. De onderlinge potjes waren ook meteen een mooie gelegenheid om de onderlinge sociale contacten te stimuleren.

Hockey mee!

Heb jij ook wel zin om een balletje te slaan? Volg dan een training bij Hockeyclub Goeree-Overflakkee. Deze proeftrainingen zijn zonder enige verplichting. Iedereen is dan ook van harte welkom om mee te doen.

HCGO beschikt over diverse jeugd- en seniorenteams. Op maandagavond is er ook een recreantenteam. Voor ieder wel een passend team dus. Kijk op de website van de club voor meer informatie.