Het ouder-kind gym is terug van weggeweest!

Foto: Ellen van den Doel

Ouders kunnen weer samen met hun kind komen gymmen bij Turn2Move in de Staver in Sommelsdijk.

De ouder-kind groep moest even verhuizen naar Stad aan het Haringvliet. Dat komt omdat de zaal in de Staver werd verbouwd. Deze verbouwing is in de herfstvakantie afgerond en dus is de groep weer terug op haar oude plekje.

Nieuwe hal

De nieuwe hal is perfect voor de ouder-kind groep, hij is namelijk extra stil en lekker licht. De zalen hebben voldoende materiaal om de lessen op een leuke manier in te richten. Op deze manier kunnen de kinderen van de groep genieten van de optimale omstandigheden. Ze kunnen dus helemaal spelenderwijs hun motoriek ontwikkelen.

Ouder en kind gym

De ouder en kind gym is voor kinderen van 1,5 tot 3 jaar. Het kind gymt dan samen met een ouder, begeleider of grootouder. En natuurlijk is er begeleiding van een ervaren juf. Zij zorgt ervoor dat elke les een nieuwe ontdekkingsreis is voor de kinderen.

Er wordt gebruikt gemaakt van diverse toestellen. Zo worden er situaties gebouwd waarin kinderen o peen veilige manier hun bewegingen kunnen ontwikkelen. Denk aan rollen, draaien, klimmen, springen, gooien en dat soort dingen. Op deze manier levert het gymmen een bijdrage aan de algehele ontwikkeling. En dat heeft zo zijn voordelen voor de toekomstige sport van het kind. En daarnaast is het natuurlijk heel leuk en fijn om zo met je eigen kind bezig te zijn.

Doe mee

Weet je niet helemaal zeker of het iets is voor jou en je kind? Doe dan gerust eens een proeflesje mee. De lessen zijn op woensdagochtend van 10.05 tot 11.05 in de Staver in Sommelsdijk. Wil je een proefles meedoen of direct aanmelden? Stuur dan een e-mail naar [email protected]. Je ontvangt dan alle informatie die je nodig hebt.

Wil je eerst wat meer informatie? Kijk dan op de website van Turn2Move. Daar vindt je alles over alle lessen die gegeven worden. Uiteraard worden tijdens de lessen alle geldende coronamaatregelen in acht genomen.