Maatregelen voor SRGO-locaties ook terug naar oktober

Foto: Stichting Sport en Recreatie Goeree-Overflakkee

Dinsdagavond 17 november hielden premier Rutte en minister De Jonge weer een persconferentie. We gaan terug naar de oude maatregelen.

Dat geldt dus ook voor de locaties van de stichting Sport en Recreatie Goeree-Overflakkee (SRGO). Zij mogen hun dienstverlening weer wat uitbreiden. In dit bericht laten ze weten wat er precies weer mogelijk is.

Zwemmen

In alle drie de baden kun je terecht voor banen zwemmen, leszwemmen en doelgroep zwemmen. Dit kan echter alleen op reservering. De drie zwemverenigingen zijn ook welkom, alleen is er een sportbeperking. Dat houdt in; groepen van maximaal 4 volwassenen en maximaal 30 personen. Recreatief zwemmen is nog niet mogelijk.

De kleedkamers en –hokjes mogen gebruikt worden, maar wel zo kort mogelijk. Kleed je dus vooraf thuis alvast om. De douches zijn nog steeds gesloten. Voor alle details kun je contact opnemen met de zwemclub of het zwembad.

Sportieve en culturele activiteiten

De diverse sporthallen zijn beschikbaar voor bewegingsonderwijs en –aanbod tot 18 jaar. Voor volwassenen geldt dat trainen tot vier personen is toegestaan. Hierbij is het verplicht om anderhalve meter afstand te houden. Er is ook een maximale groepsgrootte van 30 personen wanneer een volwassene onderdeel is van deze groep.

De kleedkamers en douches van de sporthallen zijn gesloten. Voor individuele lessen zoals yoga, Zumba, muziekles en dergelijke, geldt een maximum van 30 personen. Bowlen kan ook, dit met maximaal 4 personen per baan. Ook hier is de anderhalve meter verplicht en vergeet niet te reserveren.

Recreatie en horeca

De horeca blijft in het hele land nog tot zeker half december gesloten. Dat geldt dus ook voor de horeca binnen de SRGO locaties. De verhuur van zalen voor vergaderingen, bruiloften en uitvaarten is aangepast mogelijk.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je nog vragen? Neem dan contact op door een e-mail te sturen naar [email protected] of bel met 0187-483306.